χαλαρά

Τα καλύτερα Ανέκδοτα,αστεία, videos,γελοιογραφίες,και live ποδοσφαιρο !

User Login




Δυο φίλοι πίνοντας καφέ συζητάνε για τις χαρές της ζωής:
-Αν πας ποτέ από το Παρίσι, να πάς να βρεις την Τζούλια και να της ζητήσεις να σου κάνει το πιο σπεσιαλ στοματικό σεξ που έχεις ποτέ ονειρευτεί….

Πράγματι, μετά από λίγο καιρό, βρίσκεται ο ένας εκ των δύο φίλων στο Παρίσι για δουλειές και σε κάποιο καινό που το προέκυψε πάει στο «μαγαζί» που δουλεύει η Τζούλια, όπου και ακολουθώντας την συμβουλή του φίλου του της ζητάει το σπεσιαλ στοματικό σεξ.

Με τα πολλά και αφού κανόνισαν και την τιμή, πλήρωσε και ανέβηκαν στο δωμάτιο. Εκεί η Τζούλια τον ξαπλώνει στο υπέρδιπλο κρεβάτι με τα σατέν σεντόνια, τον γδύνει και τον πλένει στο επίμαχο σημείο. Έπειτα τον αλείφει με αιθέρια έλαια, κάνοντάς του ταυτόχρονα ένα χαλαρωτικό-αισθησιακό μασάζ. Αφού τελείωσε με την επάλειψη, φέρνει δίπλα της ένα τεράστιο δίσκο με τα «σύνεργα της δουλειάς». Τον καλύπτει πλήρως με παγωτό με γεύση μπανάνα και από επάνω βάζει μπόλικη σαντιγί. Έπειτα, περιχύνει σιρόπι καραμέλα και σοκολάτα. Ρίχνει λίγη τρούφα από επάνω, τριμμένο αμύγδαλο και κομματάκια που μύριζαν έντονα τριαντάφυλλο. Τέλος σαν να μην έφταναν όλα αυτά βάζει κι ένα κερασάκι επάνω.

Ενώ ήταν έτοιμη η Τζούλια να τον αρπάξει και να αρχίσει «τα δικά της», πετάγεται επάνω ο φίλος μας και φωνάζει δυνατά:
-Μηηηηηηηη, άστο, άστο καλύτερα κυρία Τζούλια. Έτσι που τον έκανες, το κάνω και μόνος μου……



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...